Toate cursurile

Am adus in aceeasi pagina toate cursurile create de Parenting in Era Digitala

În derulare

Protejează-ți Copilul de Pericolele din Mediul Online​

Află Pas cu Pas Metodele prin care îi vei putea Oferi Copilului un Mediu Online Sigur, Fără a-l Urmări de Dimineață până Seara

Vezi detalii
Material Digital

Curs Instagram Pentru Începători by Alex Peneș

Aplicând lecțiile din acest curs, în doar 2 zile îți vei crește numărul de Followeri și Audiența

Vezi detalii

Ce spun studenții noștri?

Alex Penes m-a ajutat nu doar in cresterea contului de Instagram de la aproximativ 2000 de followers pana la aproape 13.000 in 7 luni, dar m-a ajutat si sfătuit in tot ceea ce ține de domeniul online.
Lavinia Stoica
București, România
Sunt convinsă că toţi cei care vor urma cursul lui Alex vor regăsi aceste puncte pe care le-am enumerat eu până acum. Ceea ce mi-a plăcut mie la acest curs a fost faptul că Alex ne-a oferit un plan de acţiune foarte precis, orientat pe obiectivele pe care ni le-am fixat fiecare dintre noi iar toate aspectele tehnice au fost explicate într-un mod aplicat şi practic, pe înţelesul tuturor.
Angela Jurmoni
România
Datorita lui Alex am reusit sa mi administrez contul astfel incat sa am o crestere continua. Intr-un an am reusit sa fiu urmarit de peste 12k persoane, ceea ce numesc un parcurs bun. Thanks bro!
Iulian Damachin
România
Datorita lui am ajuns sa tratez contul meu de Instagram cu mare interes si mai mult din curiozitate am aplicat cateva sfaturi pe care Alex mi le-a dat. In nici doua zile, am crescut de la 800 de urmaritori la 1500, iar intr-un an la 16 mii, cat am in prezent. Deci... MULTUMESC, Alex!
Ana-Maria Tepuș
Romania