Învață și crește-ți abilitățile

Parenting in Era Digitala este o platformă digitală de cursuri și de grupuri de Mastermind, care susține formarea continuă de Competențe Profesionale și Personale.

Cursuri experiențiale | Ghidare în grup și 1-la-1.

Cursuri Aplicate

Cursurile sunt create in mod interactiv astfel incat nu te vei plictisi

Intrebari interesante

Fiecare curs are intrebari de verificare pentru care vei primi puncte

Cursuri Premium

La o calitate deosebita, fiecare curs este filmat si editat de echipa profesionista

Cursurile Parenting in Era Digitala

Am facut o selectie a celor mai bune cursuri ale noastre. Vezi mai jos

În derulare

Protejează-ți Copilul de Pericolele din Mediul Online​

Află Pas cu Pas Metodele prin care îi vei putea Oferi Copilului un Mediu Online Sigur, Fără a-l Urmări de Dimineață până Seara

Vezi detalii
Material Digital

Curs Instagram Pentru Începători by Alex Peneș

Aplicând lecțiile din acest curs, în doar 2 zile îți vei crește numărul de Followeri și Audiența

Vezi detalii

Cine va ține cursurile?

Cursurile au in spate sute de ore de munca pentru a ma asigura ca ai parte de informatie vitala, concisa si usor de aplicat.

Alex Penes — Founder & CEO

Doar in ultimii 3 ani de zile, am ajutat peste 750 de clienti sa isi creasca conturile de Instagram si sa atraga sume mari de bani inspre afacerile lor cu ajutorul acestei platforme. Din pacate, oricat de mult as vrea sa colaborez cu un numar infinit de clienti, nu pot sa fac acest lucru.

Nu pot sa spun ca sunt foarte diferit fata de tine, pentru ca nu sunt. Nu m-am nascut invatat sau geniu, cu experienta sau cu milioane de euro in banca. Sunt un om simplu si tatal unei fetite de 8 ani, adevarata mea comoara.

Iti ofera siguranta unui sistem educational bine gandit si testat deja. Ceea ce te vei invata in acest curs nu sunt informatii de duzina.

Iti voi explica pas cu pas din experienta pe care am acumulat-o pana acum care sunt cei mai siguri si de succes pasi pe care sa ii faci atunci cand esti incepator.

Ce spun studenții noștri?

Alex Penes m-a ajutat nu doar in cresterea contului de Instagram de la aproximativ 2000 de followers pana la aproape 13.000 in 7 luni, dar m-a ajutat si sfătuit in tot ceea ce ține de domeniul online.
Lavinia Stoica
București, România
Sunt convinsă că toţi cei care vor urma cursul lui Alex vor regăsi aceste puncte pe care le-am enumerat eu până acum. Ceea ce mi-a plăcut mie la acest curs a fost faptul că Alex ne-a oferit un plan de acţiune foarte precis, orientat pe obiectivele pe care ni le-am fixat fiecare dintre noi iar toate aspectele tehnice au fost explicate într-un mod aplicat şi practic, pe înţelesul tuturor.
Angela Jurmoni
România
Datorita lui Alex am reusit sa mi administrez contul astfel incat sa am o crestere continua. Intr-un an am reusit sa fiu urmarit de peste 12k persoane, ceea ce numesc un parcurs bun. Thanks bro!
Iulian Damachin
România
Datorita lui am ajuns sa tratez contul meu de Instagram cu mare interes si mai mult din curiozitate am aplicat cateva sfaturi pe care Alex mi le-a dat. In nici doua zile, am crescut de la 800 de urmaritori la 1500, iar intr-un an la 16 mii, cat am in prezent. Deci... MULTUMESC, Alex!
Ana-Maria Tepuș
Romania