Despre

Un mic overview a ceea ce se construieste din inimă la Parenting in Era Digitala

Cursuri Online
Mastermind Online

Misiunea noastră

Parenting in Era Digitala este o platformă digitală de cursuri și de grupuri de Mastermind, care susține formarea continuă de competențe profesionale și personale.

Am început prin cursuri despre Social Media pentru Antreprenori, am continuat cu un program de Educație Digitală pentru Părinți pentru siguranța copiilor pe internet și vom adăuga pe parcurs multe alte cursuri online, cerute de public.

Autorii Parenting in Era Digitala

Echipa de autori a Parenting in Era Digitala este o echipa formata din oameni pasionați de ceea ce fac în mediul online

Rezultate

5+

Cursuri susținute

30+

Reușite

210+

Cursanți

6,7k+

Abonați

Ce spun studenții noștri?

Alex Penes m-a ajutat nu doar in cresterea contului de Instagram de la aproximativ 2000 de followers pana la aproape 13.000 in 7 luni, dar m-a ajutat si sfătuit in tot ceea ce ține de domeniul online.
Lavinia Stoica
București, România
Sunt convinsă că toţi cei care vor urma cursul lui Alex vor regăsi aceste puncte pe care le-am enumerat eu până acum. Ceea ce mi-a plăcut mie la acest curs a fost faptul că Alex ne-a oferit un plan de acţiune foarte precis, orientat pe obiectivele pe care ni le-am fixat fiecare dintre noi iar toate aspectele tehnice au fost explicate într-un mod aplicat şi practic, pe înţelesul tuturor.
Angela Jurmoni
România
Datorita lui Alex am reusit sa mi administrez contul astfel incat sa am o crestere continua. Intr-un an am reusit sa fiu urmarit de peste 12k persoane, ceea ce numesc un parcurs bun. Thanks bro!
Iulian Damachin
România
Datorita lui am ajuns sa tratez contul meu de Instagram cu mare interes si mai mult din curiozitate am aplicat cateva sfaturi pe care Alex mi le-a dat. In nici doua zile, am crescut de la 800 de urmaritori la 1500, iar intr-un an la 16 mii, cat am in prezent. Deci... MULTUMESC, Alex!
Ana-Maria Tepuș
Romania